BMW Chopper Motor

Bij MR Motoren hebben we uiteraard ook BMW Chopper motoren in ons uitgebreide aanbod. U kunt bij ons een nieuwe chopper kopen of huren, maar ook gebruikte choppers behoren tot ons aanbod. BMW Motorrad ontwikkelt al sinds jaar en dag de mooiste en beste Choppers van de hoogste kwaliteit, zoals u van BMW gewend bent. Bent u op zoek naar een Chopper bike? Kom dan eens gerust langs in onze grote showroom nabij de snelweg in Barendrecht.

 

Wat is een chopper?

Iedereen kent ongetwijfeld wel Chopper motoren, al zal de term Harley vaker gebruikt worden dan Chopper. Chopper motoren zijn oorspronkelijk motoren waarvan de onderdelen die niet nodig waren eraf werden gehakt. Vandaar chopper, wat refereert  naar to chop, wat in het Engels hakken betekent. Je kunt zeggen dat dit type motor vooral door Harley Davidson bekend is geworden. Vandaar dat u wellicht vaker de term Harley hoort dan Chopper. Choppers kenmerken zich door de zichtbare, grote boxermotor. Momenteel bieden wij twee nieuwe Choppermodellen, de krachtige lage BMW R 18 en de nostalgische BMW R 18 classic. 

BMW R 18 Chopper motor

De BMW R 18 is een lage, iconische chopper vol karakter. De grote boxermotor heeft een cilinderinhoud van maarliefst 1802 cc en is daarmee de motor met de grootste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd. En dat merkt u wanneer u laag over het asfalt aan het touren bent met de grote 2-cilinder boxer binnen handbereik. Wanneer u voor individualiteit gaat en houdt van de minimalistische en krachtige uitstraling, dan is de BMW R 18 de motor voor u.

BMW R 18 classic Chopper

De BMW R 18 classic is de klassieke toermotor vol nostalgie. Hij omvat ook eveneens de sterkste BMW boxermotor van BMW Motorrad en onderscheidt zich qua uitstraling met de R 18. Zo heeft deze klassieke chopper een kleine windscherm,motortassen en loopt er mooi witte lijnenwerk over de motor voor het ultieme klassieke gevoel. Verder valt op dat het stuur wat lager en comfortabele is. Als laatst kunt u een passagier meenemen, waar de R 18 een eenpersoons motor is. Als u ontspannen wilt touren met een Chopper is de BMW R 18 Classic de motor voor u.

Chopper kopen?

Denkt u erover na om een Chopper te kopen? Kom dan gerust een langs in onze grote showroom aan de snelweg in Barendrecht. We kunnen u adviseren over welke motor perfect bij uw wensen past. U kunt er tevens de vele BMW motoren bekijken en uiteraard ook een proefrit nemen om erachter te komen of één van onze BMW Choppers uw droommotor is. Geheel vrijblijvend en gratis met persoonlijk advies van een van onze passievolle BMW Motorliefhebbers.

BMW R 18 Classic

Chopper leasen of financieren

U kunt bij ons uw Chopper leasen of financieren. Zo kunt direct gebruik maken van uw ideale BMW chopper motorfiets. Binnen 5 minuten ontdekt u de mogelijkheden met onze productwijzer. Vraag vandaag nog een motorlease offerte aan bij BMW Motorrad en ontdek hoe eenvoudig wij u aan uw droommotor kunnen helpen.