BMW Motordealer voor nieuw en occasion

MR Motoren is de BMW Motordealer voor de regio Rotterdam. Met ervaren werknemers, een moderne werkplaats en een uitgebreide collectie BMW motoren en BMW motorkleding alles wat u als gepassioneerde motorrijder nodig heeft. Bent u op zoek naar een nieuwe BMW motor of een BMW occasion? Bij MR motoren krijgt u een persoonlijk advies over de nieuwste modellen en occasions. 

BMW Motordealer regio Rotterdam

Wij zijn MR Motoren. Beter bekend als Marcel Kremers en Rob de Ruiter. Net onder de rook van Rotterdam in Barendrecht zijn wij samen goed voor ruim 50 jaar BMW ervaring. Onze passie voor BMW motoren delen we graag met u. Wij zijn meer dan alleen een BMW Motordealer. Er is een moderne werkplaats met opgeleide monteurs die alleen gebruik maken van echte BMW onderdelen. U kunt bij hen een afspraak maken voor reparatie en onderhoud aan uw BMW Motorrad. Zij kunnen voor u ook BMW accessoires, die ook bij ons verkrijgbaar zijn, voor u monteren. Denk aan extra bagageruimte op uw motor of misschien een sportuitlaat. Verder vindt u bij de originele BMW Motorrad motorkleding. BMW Motorrad heeft motorkleding voor verschillende rijstijlen. Van vintage look leren motorjacks tot super moderne motorpakken om sportieve prestaties te kunnen leveren. De motorkleding van BMW is comfortabel, veilig en beschermt u tegen alle weersomstandigheden. Ook kunt u bij MR motoren een BMW motor huren. Wilt u een dag, een weekend of zelfs een week ervaren hoe het is om een BMW Motorrad te rijden? Kom dan zeker eens kijken bij de BMW Motordealer voor regio Rotterdam.

De nieuwste BMW motoren

De ontwikkelingen in motorland staan nooit stil. En ook BMW Motorrad blijft innoveren en nieuwe modellen uitbrengen. De modellen die op dit moment nieuw verkrijgbaar zijn worden verdeeld in Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure en Urban Mobility. De laatste, Urban Mobility, is een serie motorscooters die goed geschikt zijn voor het stadse rijden met de kracht van BMW. Volledig op de toekomst voorbereid heeft BMW ook een krachtige elektrische maxi-scooter uitgebracht, de BMW C Evolution. In de andere BMW motor series ziet u de onverslagen BMW boxermotor terug. Voor het ouderwetse boxermotor gevoel, geoptimaliseerd met de nieuwste technologieën, kiest u voor een Heritage. Deze moderne motoren in een vintage jasje geven iedere motorliefhebber een beetje vlinders in hun buik. Met hun luchtgekoelde, krachtige boxermotoren zijn het echt eyecatchers op de weg. Bekijk deze en de andere modellen bij MR Motoren.

Motor Occasions ruim aanbod aan BMW motoren

BMW Motorrad occasions

Bij MR Motoren beschikken wij over een aantal hoge kwaliteit BMW Motorrad occasions. Al onze occasions worden volledig gecontroleerd in onze werkplaats voordat ze verkocht worden. Zo kunnen wij u veiligheid en kwaliteit garanderen. De onderhoudsgeschiedenis van de motor is altijd bij ons bekend. Bij aankoop van een BMW motoroccasion bij MR Motoren krijgt u garantie en een 24-uurs mobiliteitsservice. Zie welke modellen er op dit moment beschikbaar zijn.

Vestiging MR Motoren Motorzaak Rotterdam Barendrecht

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vestiging of heeft u een vraag over BMW motoren? Kom dan gerust langs in onze showroom of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.