BMW motorkleding voor comfort en veiligheid

Alle BMW motorkleding is voorzien van een C.A.R.E. predicaat. Dit predicaat verzekert u van een comfortabele en veilige rit. Wilt u meer weten over BMW motorkleding en C.A.R.E.? We bespreken de collecties van BMW en de unieke veiligheidseisen die ontwikkeld zijn door BMW Motorrad.

BMW Ride collectie

Tijdens uw motorrit wilt u niet gestoord worden door ongemakken aan uw kleding. BMW motorkleding besteedt daarom tijdens de ontwikkeling veel aandacht aan comfort en gebruikersgemak. Alles moet samenwerken tijdens een motorrit. U als motorrijder weet als geen ander hoe comfort en veiligheid nauw met elkaar verbonden zijn. Daarom is alle kleding van BMW voorzien van het C.A.R.E. predicaat, waarover later meer. De BMW Ride collectie heeft een breed assortiment aan verschillende stijlen. De collectie reikt van sportieve motorpakken voor het leveren van optimale snelheidsprestaties, tot leren bikerjacks om uw Roadster look helemaal af te maken. Een goed voorbeeld van de ideale samenhang tussen comfort en gebruikersgemak is het BMW EnduroGuard motorpak. In de video ziet u hoe dit flexibele enduro motorpak geschikt is voor ieder terrein.

BMW Style collectie

Een BMW Motorrad rijden is geen hobby, het is pure passie en toewijding. Om u volledig te kunnen onderdompelen in deze lifestyle heeft BMW de Style collectie ontwikkeld. Deze collectie, die zich meer richt op vrijetijdskleding en accessoires, zorgt voor het echte BMW Motorrad communitygevoel. De kleding uit de BMW Style collectie sluit naadloos aan bij de motorkleding uit de BMW Ride collectie. En ook in deze collectie ontdekt u het comfort en de premium kwaliteit die u van BMW gewend bent. Vergist u zich niet, we hebben het niet over een paar bedrukte t-shirts. We hebben het over een volledige kledingcollectie voor dames en heren. Er zijn polo's, truien, spijkerbroeken en meer om u een heel motorweekend comfortabel te kunnen kleden. Daarnaast vindt u in de Style collectie ook wat leuke gadgets en accessoires terug. BMW sleutelhangers, portemonnees, smartphonehoesjes en zelfs een aantal stoere kinderfietsen. Sluit u aan bij de BMW Motorrad community met de kleding van BMW.

bmw style motorkleding

BMW motorkleding met C.A.R.E. predicaat

We hebben het er al eerder over gehad, maar waar staat  de afkorting C.A.R.E. nu eigenlijk voor? C.A.R.E. betekent letterlijk Concept of Advanced Rider Equipment. Het is een verzameling van extra veiligheidseisen waar de BMW motorkleding aan moet voldoen. Naast de standaard CE-markeringen en EU-standaards voor verkeersveiligheid ontdekte BMW nog een aantal minimale eisen waar elk motorpak aan zou moeten voldoen. Deze nieuwe standaarden hebben alles te maken met kwaliteit, comfort, veiligheid en innovatie. Omdat wij geloven dat comfort en gebruiksvriendelijkheid nauw samenhangt met veiligheid van uw motorrit, vinden wij dat ieder motorpak voorzien moet zijn van een C.A.R.E. predicaat. Daarom wordt alle kleding van BMW uitvoering getest voor het in de collectie komt. Vindt uw BMW motorkleding met C.A.R.E. predicaat bij MR Motoren.