BMW Motorrad Days 2020

Mensen, machines, sensatie.

Garmisch-Partenkirchen

Sinds 2001 is er in het eerste weekend van juli maar één plaats waar je moet zijn voor duizenden motorrijders: Garmisch-Partenkirchen. En daar is slechts één onderwerp: de BMW Motorrad Days.

In 2020 blijft de atmosfeer in de rustige uitlopers van de Alpen drie dagen bruisen en draait alles om de gedeelde passie voor motorfietsen. De talloze wereldpremières en nieuwe producten wekken tegenwoordig de nieuwsgierigheid van velen. En iedereen die ooit het brullende applaus van zo'n première heeft gehoord, zal dit gevoel en de kippenvel nooit vergeten.

Een uitgebreid programma

Natuurlijk biedt het uitgebreide programma opnieuw live muziek van verschillende artiesten, het huidige modelgamma, nieuws en actievolle stuntshows, evenals ontmoetings- en begroetingsdagen met legendes en geweldige artiesten uit de motorwereld. Hier ontmoet je mensen die zo ongeveer alles op twee wielen hebben meegemaakt. En als je zelf actief wilt worden, bieden de vele excursies en cursussen midden in het indrukwekkende berglandschap je unieke kansen en onvergetelijke ervaringen. Net zoals je zou verwachten van een echte familiereünie.