BMW Motorrad verkoop en verhuur

Rijden op een BMW Motorrad is rijden op een stukje motorgeschiedenis. Het is een merk dat niet meer weg te denken is en zijn betrouwbaarheid te danken heeft aan jarenlange ervaring. Gecreëerd door motorrijders, voor motorrijders. BMW Motorrad staat voor innovatie en het altijd toepassen van de nieuwste technologie. U koopt of huurt uw BMW Motorrad bij MR Motoren.

BMW Motorrad innovaties

Al sinds de jaren '20 is BMW vooruitstrevend met zijn motor technologie. De eerste uitvinding was de dwarsgeplaatste boxtermotor, een techniek die nog steeds van toepassing is op de motoren van nu. Dit zorgde voor een luchtgekoelde motor waardoor motoren veel langer meegingen. BMW heeft zich altijd beziggehouden met het zoeken naar verbetering van rijplezier, veiligheid en vermogen van de motor. Het kijkt niet naar andere merken maar ontwikkeld zijn eigen technieken. Zo is BMW Motorrad het enige merk met een werkend telelever- en duoleversysteem. Dit is een type voorwielophanging die een duikeffect bij het remmen voorkomt. Hierdoor behoudt u meer controle tijdens het remmen, ook bij een onverwachte stop. Een BMW motor voelt hierdoor veilig en betrouwbaar vanaf de eerste meters. En zo heeft BMW meer innovaties ingevoerd die later niet meer weg te denken waren in de motorwereld.

BMW motor verhuur

Wilt u eens ervaren hoe het is om op een BMW motor te rijden, maar vindt u kopen nog een grote stap? Een eigen motor kopen is niet meteen nodig om een mooie motorrit te ervaren. U kunt bij MR motoren namelijk ook een motor huren. Voor een dag, een weekend en zelfs een week. U kunt testen hoe de motor voelt voordat u er een aanschaft of genieten van een heerlijke motorrit. Zelfs een motorvakantie of een weekend weg met de motor kan werkelijkheid voor u worden! Als u een motor wilt huren heeft u ruime keuze uit verschillende modellen. Sport motoren voor wat meer pit en actie. Maar ook tour motoren voor de lange ontspannen ritten. Proef van het leven als motorrijder en geniet van ervaringen en plaatsen waar een auto u niet kan brengen. Bekijk welke motor u zou willen huren bij MR motoren en plan uw ideale motorrit.

BMW motor verkoop

U kunt bij MR motoren ook terecht voor het kopen van een motor. Wij hebben een ruim aanbod goed onderhouden occasions. Maar u kunt ook kiezen uit alle nieuwe BMW Motorrad modellen. Laat u adviseren door een van onze opgeleide medewerkers. Iedere motorrijder en ieder budget is anders. Overleg waar u naar op zoek bent en wat u van uw droommotor verwacht. Wilt u genieten van uitzichten en lange motor tochten maken? Of blinkt u liever uit met de sportieve prestaties van uw motor? Bij MR motoren kunt u de verschillende opties bekijken. Ook heeft u de mogelijkheid om een proefrit te maken. Ook na aankoop van een motor kunt u bij ons terecht. In onze werkplaats werken opgeleide monteurs met passie voor motoren die uw motor kunnen onderhouden, controleren en repareren wanneer dat nodig is. Zo zorgen wij voor een volledige service om u zorgeloos te laten genieten van uw motor.