BMW Motorscooters

Als liefhebber van een motorscooter wilt u graag snel en wendbaar door de stad rijden. Hiervoor heeft u een wendbare, comfortabele en slimme machine nodig. Een motorscooter. De motorscooters van BMW zijn ontworpen en gemaakt om te toeren door de stad en stedelijke gebieden. Doordat de motorscooters ontworpen zijn door ontwikkelaars die zelf ook motor rijden, ziet u steeds weer opvallende verbeteringen die zorgen voor betere prestaties en het veiliger verplaatsen op wegen. Motorscooters worden steeds populairder en hebben erg fijne voordelen. U vindt de motorscooters van BMW Motorrad bij MR Motoren. Ontdek meer over de voordelen van motorscooters en de type BMW scooters van BMW Motorrad.

De voordelen van Motorscooters

De ene motorrijder houdt van snelheid om sportieve prestaties te leveren en de andere houdt van ontspannen rijden. BMW houdt rekening met elke motorrijder, want iedereen heeft zijn eigen voorkeur en stijl van rijden. Als u een goede motor scooter aanschaft die bij u past, dan kunt u er enorm veel plezier uit halen. Rijden op motorscooters wordt steeds populairder doordat steeds meer mensen de voordelen ontdekken van deze slimme voertuigen. Hieronder hebben we de voordelen van motor scooters op een rijtje gezet. U ervaart de volgende voordelen:

  • Doorrijden in een file
  • Hoge wendbaarheid
  • Snelle acceleratie
  • Gemakkelijker parkeren
  • Makkelijker en sneller door de stad verplaatsen
  • Genieten van het weer, doordat u rijdt in de buitenlucht
  • Minder reistijd

Type motor scooters van BMW

Bent u op zoek naar een uitstekend presterende en veilige motor scooter? Dan bent u bij MR Motoren aan het goede adres. Ontdek het Urban Mobility assortiment van BMW Motorrad. Urban Mobility betekent meer dan rijden van A naar B. De beste motorscooters die zijn ontwikkeld om uzelf wendbaar, snel, veilig en ontspannend door de stad te verplaatsen.

BMW C 400 GT

Ontdek de wereld in een nieuwe dimensie met de BMW C 400 GT. Met dit type motor scooter bent u wendbaar door de stad en smalle steegjes, maar ook buiten de stad kunt u optimaal genieten. U rijdt trillingvrij en superieur op alle wegen met de C 400 GT. De geoptimaliseerde Automatic Stability Control (ASC) zorgt ervoor dat u stabiel en veilig rijdt. Met Keyless Ride hoeft u ook niet elke keer uw sleutels te zoeken en kunnen deze in uw zak blijven. Dit zorgt ervoor dat u comfortabel weg kunt rijden. Dankzij de BMW Motorrad Connectivity met Navigator rijdt u comfortabel naar uw bestemming. De BMW Motorrad Connectivity zorgt ervoor dat uw scooter, smartphone en uzelf met elkaar verbonden zijn. Vraag een gratis proefrit aan en ontdek het genot.

BMW C 400 X

Ontdek de stad opnieuw met de BMW C 400 X. Met de C 400 X bent u altijd onderweg en toch connected. De BMW Motorrad Connectivity zorgt ervoor dat uw smartphone, uzelf en uw C 400 X een eenheid wordt. Wilt u de snelste route? Wilt u de juiste muziek of onderweg vragen waar uw vrienden zich bevinden? Met de Multi-Controller krijgt u toegang tot alle functies. Selecteren en direct wegrijden. Onderweg, maar toch verbonden. De C 400 X glijdt vrij van trillingen op rechte stukken en in bochten. Slecht weer en bevind u zich op natte wegen? Geen zorgen met de anti-slip regeling van Motorrad. De geoptimaliseerde Automatische Stabiliteits Controle (ASC) beperkt, afhankelijk van de wegconditie, de overgedragen kracht van de motor. Veilig en snel door de stad rijden? Ga voor de C 400 X. Plan vandaag nog een proefrit.