BMW Offroad Motoren

Zijn de wegen geen uitdaging meer voor u? Kiest u vaker voor onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en stoffige wegen? Wat u aantrekt zijn de onbekende en onverharde wegen. Ontdek de beste offroad motoren bij MR Motoren! MR Motoren biedt verschillende BMW offroad motoren aan voor het ultieme avontuur! Klaar voor de zware uitdagingen?

OFFROAD BIJ MR MOTOREN IN BARENDRECHT

Dit zijn nog maar twee machines. We beschikken over meerdere off road motorfietsen. Offroad motor kopen? Bij MR Motoren in Barendrecht heeft u veel meer keus en vind u een off the road motor die bij u past. Door de hoogwaardige service word u uitstekend geholpen bij het kiezen van een offroad motor.  Bezoek eens onze showroom in Barendrecht en ervaar het allemaal zelf!

BMW MOTORRAD OFF ROAD MOTOREN

De motoren van BMW zijn beroemd om hun betrouwbaarheid en rijplezier. Al sinds de jaren '20 is BMW motoren aan het ontwikkelen. De nieuwste technieken en verbeteringen van de veiligheid maakt BMW zo speciaal. Het team dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van de motoren is zo passievol en ervaren. BMW staat niet stil en blijft zichzelf constant overtreffen met de nieuwe technologieën en technieken voor verschillende soorten motorliefhebbers. Ook voor de off road liefhebbers is er een mooi aanbod off road motoren van BMW. Hieronder beschrijven we twee off road motoren die met u alle uitdagingen aan kunnen!

BMW R 1250 GS ADVENTURE

Met de BMW r 1250 GS Adventure gaat u elke uitdaging aan en maakt u de mooiste onvergetelijke herinneringen. U krijgt de nodige uithoudingsvermogen van de efficiënte motor. De koning van de reisenduro's is helemaal verder geoptimaliseerd voor lange ritten en comfort. Van de verharde weg, door de stad, over onverharde wegen en weer terug. Geen enkel wegdek is te lastig.

ONTSPANNEN RIJDEN

Superieur en comfortabel onderweg. Door het uitstekende overzicht in elke situatie heb je het stuur gemakkelijk in je hand. De verschillende zithoogtes zorgt ervoor dat u gegarandeerd een comfortabele zithouding kunt vinden die bij u past. Regen, hagel of is het koud? Met de buddyseatverwarming maakt het niet uit wat voor weer het is. Jij en je duopassagier genieten van de buddyseatverwarming elke rit een flink stukje meer.

KRACHTIG EN DYNAMISCH

Lange ritten worden uitermate plezierig gereden met de R 1250 GS Adventure. Dit heeft ze te danken aan de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam. Wat betekent dat voor u? Een rustige loop in een toerengebied en een hoog koppel in elk toerengebied. Dit resulteert in een evenwichtige loopcultuur. Dit maakt het rijden tegelijkertijd krachtig en dynamisch.

BMW F 850 GS

U ziet direct aan het 21 inch voorwiel dat dit een motor is die perfect is afgesteld op offroad. Wisselende ondergronden staat deze machine niet in de weg. Sterker nog, de F 850 GS is voorbereid op alles en biedt u veiligheid en comfort. Hoe u op de bestemming wilt komen maakt niet uit. Met deze BMW motor ontdekt u alles wat achter de horizon ligt door de uitgebreide standaarduitrusting en het veelzijdige programma aan opties.

EIGEN RIJSTIJL OP DROOG OF NAT WEGDEK

De F 850 GS is uitgerust met de rijmodi Rain en Road. De verschillende rijmodi past zich aan de behoefte van de rijder en gebruiksomstandigheden aan. Met de modus toets op het bedieningseenheid op het stuur kunt u de gewenste rijmodus kiezen. De Rain modus helpt u bij het rijden op nat wegdek en met weinig grip door een soepel doseer- en opnamekarakter. Zo beschikt u toch over de volle vermogens- en koppelreserves.

UITGEBREIDE STANDAARDUITRUSTING

De uitrusting van de BMW F 850 GS maakt u en de motor als één. Niet gek met deze standaarduitrusting:

  • Motorbescherming
  • BMW Motorrad ABS Pro
  • Dynamic Traction Control (DTC)
  • Connectivity incl. TFT-kleurendisplay
  • Rijmodi Rain/Road
  • Led koplamp en knipperlichten
  • Verstelbaar windscherm
  • 12V- en USB-aansluiting

De F 850 GS helpt bij uw avontuur. De 2-cilinder lijnmotor met 70kW (95 pk) ondersteunt u bij al uw plannen. Deze off road machine werkt zuinig met een verbruik van 4,2 l op 100 KM en levert zowel op de weg als offroad overtuigende prestaties.