BMW Tourmotor

Ontdek de beste BMW tourmotoren. Bent u gek op lange afstanden rijden met veel kilometers? Individueel, met een groep, of met iemand achterop? Dit is allemaal mogelijk op uw eigen manier met de tourmotoren van BMW Motorrad! Met de tour motoren van BMW bent u altijd onderweg en is geen ene afstand te lang of vervelend.

Waarom een BMW tourmotor

U kunt heerlijk mooie afstanden afleggen en erg veel beleven, terwijl u ook nog eens relaxt en dynamisch rijdt. Zo ziet de wereld er in één keer anders uit wanneer u rijdt op de tourmotoren van BMW Motorrad. De krachtige tourmotoren van BMW bieden extra comfort en rijplezier, zodat u aan het einde van de dag ontspannen terugkijkt op de reis die u heeft afgelegd. Lees meer in dit artikel over de krachtige, comfortabele en slimme tour machines van BMW.

BMW Motorrad Tourmotoren

Wat maken de toermotoren van BMW Motorrad zo krachtig en speciaal? Wat zorgt ervoor dat u zo erg kunt genieten om lange afstanden te leggen? Dat is omdat BMW al sinds de jaren '20 motoren aan het ontwikkelen is met een team van motorrijders en motorliefhebbers. De passie van het team dat zich bezig houdt met verbeteren van het rijplezier en veiligheid, met de nieuwste technieken, is niet te beschrijven. BMW blijft motoren ontwikkelen met de nieuwste technologieën en technieken voor de verschillende soorten motorliefhebbers. Hieronder beschrijven we de twee nieuwe en luxe type tourmotoren van BMW Motorrad.

BMW K 1600 GT

Met de BMW K 1600 GT tourmotor ziet u alles en trekt u de aandacht. Als u stilstaat met deze overtuigende tourmotor, dan wordt er al mooie indruk achter gelaten. Dit type tourmotor straalt dynamiek en comfort uit door zijn mooie karaktereigenschappen die weerspiegeld worden in het design. Alleen de xenon koplamp met bochtverlichting en de krachtige 6-cilinder motor creëren al een mooi plaatje. En dan hebben we het nog niet eens over de 6-in-2 uitlaat die zijn sportieve en gestroomlijnde uiterlijk toont, zowel in beeld als geluid. De K 1600 GT is uitgerust met ABS Pro. De ABS Pro is een innovatieve doorontwikkeling wat veilig remmen garandeert. Het voordeel van ABS Pro is dat de motorfiets tijdens sterke remmanoeuvres bestuurbaar blijft, ook in bochten. Verder kunt u genieten van de speciale opties zoals Keyless Ride en de centrale vergrendeling. Met de Keyless Ride kunt u direct opstappen en wegrijden. Ontdek deze tourmotor en vraag nu een proefrit aan!

BMW R 1250 RT

Dit type touringmotor is de perfecte reisgenoot door zijn legendarische BMW ShiftCam boxermotor. Al met het eerste keer gas geven voelt u de kracht van de boxermotor. Hierdoor rijdt de R 1250 RT net zo krachtig over provinciale wegen als op de bochtige bergpassen. Verder geeft het onweerstaanbaar doortrekken bij minder schakelen en het hoge koppelverloop u een zeer ontspannen gevoel bij het rijden. U geniet onderweg van extra comfort door de Active Cruise Control. Op het nieuwe 10,25'' TFT-scherm krijg u toegang tot praktische functies, zoals navigatie en Connectivity, die zorgt dat uw tourmotor, smartphone en uzelf met elkaar verbonden zijn. U kunt meerdere functies tegelijk bekijken via splitscreen, zoals de huidige snelheid samen met de boordcomputer. Het voordeel is dat het beeld haarscherp en ook goed afleesbaar is in de middagzon, dankzij de ontspiegelde dekglas en anti-fingerprintcoating. Ontdek deze complete tourmotor en vraag een gratis proefrit aan.