Gebruikte motor kopen

Bij MR motoren bent u aan het goede adres als u zoekt naar premium kwaliteit gebruikte BMW motoren. MR Motoren is de BMW Motorrad dealer van regio Rotterdam en omgeving. Wij leveren gebruikte motoren die in optimale staat zijn. Dit kunnen wij u garanderen, omdat de motoren streng en grondig gecontroleerd worden. Uw perfecte gebruikte motor vind u rechtstreeks bij MR Motoren.

Gebruikte BMW Motor Kopen

De BMW motorfietsen zijn betrouwbaar en in optimale staat. Verder op deze pagina leggen wij uit hoe wij dit kunnen garanderen. Wij bieden motoren aan uit diverse bouwjaren. De gebruikte motorfietsen van BMW zijn verdeeld in de volgende segmenten;

 • Sport - drang en snelheid
 • Tour - kracht en betrouwbaarheid
 • Roadster - veelzijdig en krachtig
 • Heritage - stijlvol en krachtig onderweg
 • Adventure - duurzaam vermogen en betrouwbare technologie
 • Urban Mobility - snel en wendbaar verplaatsen

MR Motoren biedt rijplezier voor elke generatie. Uw gebruikte motor vind u bij MR Motoren in Barendrecht. Kom eens langs en vind de gebruikte motor die perfect bij u past. Bij MR Motoren in Barendrecht kunt u perfecte service verwachten. Ook online kunt u ons aanbod aan gebruikte motoren zien.

Betrouwbare Gebruikte BMW Motor kopen

Het kan dankzij BMW premium selection

Wanneer u overweegt een gebruikte motor te kopen dan zit u met veel vragen. In welke staat is de motor? Hoe is er mee omgegaan? Bij MR Motoren nemen we al deze vragen bij u weg. Wij kennen de volledige onderhoudshistorie. Sterker nog, we geven u 24 maanden garantie mee, inclusief een 24-uurs mobiliteitsdienst. Profiteer van de Premium Selection Voordelen van BMW Motorrad. De BMW motoren met de Premium Selection label zijn van hoge kwaliteit. De voordelen die u ontvangt zijn:

 1. Standaard 24 maanden garantie op uw gebruikte motor
 2. Onderhouden volgens de normen van BMW Motorrad
 3. BMW Motorrad Financial Services
 4. Volledige 360° check
 5. BMW Motorrad Mobile Care

1. STANDAARD 24 MAANDEN GARANTIE

Bij de productie aan elke motor worden er bij BMW hoge eisen gesteld. Iedere gebruikte motorfiets wordt streng gecontroleerd voor dat deze wordt opgenomen onder het BMW Motorrad Premium Selection label. U ontvangt van ons dan ook 24 maanden durende omvangrijke garantie, zonder kilometerbeperking, op onze Premium Selection motorfietsen. Bij iedere BMW Motorrad dealer kunt u terecht voor garantie. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt met onze landelijke dekking.

2. ONDERHOUDEN VOLGENS DE NORMEN VAN BMW MOTORRAD

Alle gebruikte motoren met de Premium Selection occasions label hebben een eigen verhaal. Niemand kent dat verhaal beter dan de BMW Motorrad dealer. Alles is voor u vastgelegd en beschikbaar. Of het nu gaat om leeftijd of het aantal kilometers. Onderhoudsbeurten, inspecties of technische modificaties. Uw BMW tweedehands motor met de Premium Selection label is volgens de normen onderhouden.

3. BMW MOTORRAD FINANCIAL SERVICES

Voor een financiële dienstverlener is de BMW Motorrad Financial Services voor Premium Selection rijders de beste keuze. Overweegt u een motor te kopen? Dan hoeft u zelf niets te doen omtrent de afhandeling. Flexibiliteit en individualiteit staat bij iedere BMW Motorrad dealer landelijk centraal. Bij MR Motoren kunnen wij u interessante tarieven bieden. Door de samenwerking met BMW Motorrad bieden we ook gunstige voorwaarden. Wilt u een gebruikte motor kopen dan heeft u altijd dezelfde vertrouwde gesprekspartner, net als voor reparatie, schadeherstel of onderhoud.

4. VOLLEDIGE 360° CHECK

De gebruikte BMW motoren worden volledig controleert door een zelfopgeleide technici van BMW Motorrad. Dit wordt gegaan met de moderne diagnose apparatuur. Na de zware programma van eisen doorstaat de Premium Selection motorfiets de 360 graden Check doorstaan. Hierdoor kunnen wij de motorfiets in topconditie afleveren. Alles is uitermate streng gecontroleerd, zoals de techniek van de motorfiets en de bekleding. Alles tot in de details!

5. BMW MOTORRAD MOBILE CARE

Op een BMW gebruikte motorfiets kunt u vertrouwen. De betrouwbaarheid en kwaliteit uit de BMW Premium Selection staat bovenaan. Overal is aan gedacht om u te voorzien van het ultimate rijplezier. De BMW Service Centrale staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar met kundige medewerkers. Telefonisch of ter plaatse. U krijgt recht op professionele hulp, taxi, transport of openbaar vervoer met de BMW Service Card.