Int. GS Trophy 2020 Qualifier NL

Het avontuur van je leven.
Kia ora - Welkom in Nieuw-Zeeland

"Destination Paradise" is het motto van de zevende editie van de BMW Motorrad International GS Trophy. Na Tunesiƫ, Zuid-Afrika, Patagoniƫ, Canada, Thailand en vorig jaar Mongoliƫ, gaan ervaren GS rijders van zo'n 20 internationale teams het grote avontuur tegemoet in het land van de Maori's.

De route voert door ongekend landschappelijk schoon, van oerwoud en vulkanen tot in het hooggebergte. Een GS is hier de ideale machine voor. Met uitdagende offroad passages in een exotische ambiance vormt Nieuw-Zeeland in februari 2020 het ideale decor voor een van de spannendste GS Trophies ooit.

26 - 27 MEI 2019 - HET BEGINT MET DE QUALIFIER.

De Int. GS Trophy is geen individuele rally, maar een teamsport. Veel proeven vergen samenwerking en niet alle proeven zijn rijtests. Deelnemers overnachten bijvoorbeeld in een bivak. En alleen teams die respect hebben voor de natuur, zorgvuldig omgaan met de machines - en vriendschappelijk met elkaar - zijn succesvol.

Ervaren Nederlandse offroad rijders kunnen zich kwalificeren voor een plaats in het Nederlandse team (bestaande uit 3 personen) op 26 & 27 mei aanstaande in Margram Country Park in het Verenigd Koninkrijk. De eigen bijdrage aan deze kwalificatie bedraagt GBP 525,-. Daarvoor krijg je:

  • 2 overnachtingen (op zaterdag- en zondagavond) met ontbijt en 2 diners.
  • Gebruik van een nieuwe BMW F 850 GS gedurende 3 weken voor o.a. de heen- en terugreis naar Engeland en alle onroad uitdagingen. Inclusief 1.000 km beurt.
  • Gebruik van een BMW GS van de organisatie voor alle offroad uitdagingen.

Inmiddels is de inschrijving voor de Int. GS Trophy 2020 Qualifier NL gesloten.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.