International GS Trophy 2022

De onbekende schoonheid van Albanië

Ruige gebergten, brede dalen, wilde rivieren, diepe wouden en een prachtige kust: BMW Motorrad brengt de International GS Trophy van 4 t/m 10 september 2022 naar Albanië. Het land, dat als insidertip voor offroad-ritten wordt beschouwd, is ongelooflijk rijk aan flora, fauna en cultuur. De beste enduro-rijders ter wereld kunnen zich verheugen op het ontdekken van deze nog vrijwel onbekende schoonheid op hun GS motorfietsen tussen de vele speciale proeven en om de #SpiritofGS van dichtbij te ervaren.

Once in a Lifetime

Zeven dagen puur avontuur. Zeven dagen waarin twee jaar aan voorbereiding zijn gestoken. Zeven dagen die het leven veranderen. Elke coureur krijgt maar één keer de kans om aan de International GS Trophy mee te doen. Maar het is geen klassieke race, want in de uitdagende challenges, waarin de deelnemers hun kennis en rijvaardigheid bewijzen, gaat het vooral om teamgeest en vaardigheid. En de weg erheen wordt gekenmerkt door nachten in de tent onder de sterrenhemel, unieke landschappen en culturen, evenals nieuwe vrienden uit de hele wereld – helemaal #SpiritofGS.

ONS TEAM VOOR ALBANIË

De Int. GS Trophy 2022 Qualifier Nederland is afgesloten. De beste GS-rijders van het land namen het tegen elkaar op om zich te kwalificeren voor Team NL bij de Int. GS Trophy 2022 in Albanië. Het finaleteam van drie leden bereidt zich nu voor op de deelname dit jaar.