Motor accessoires van BMW

Een BMW Motorrad wordt altijd gedetailleerd afgewerkt in de fabriek. Een motor van BMW is eigenlijk altijd al compleet. Maar toch zijn er weleens details die u misschien anders zou willen zien bij uw motor, zoals een ergonomische aanpassing. Voor die specifieke wensen komt u naar MR Motoren, waar u originele BMW motor accessoires kunt kopen en laten monteren. Bij MR Motoren worden uw BMW motor accessoires met uiterste precisie geplaatst.

Originele BMW motor accessoires

Een BMW Motorrad is vakwerk. Als u voor een persoonlijke motor uitrusting kiest, wilt u deze van dezelfde kwaliteit als uw motor. Daarom maakt BMW ook de motor toebehoren die passen bij ieders wensen. Hoewel een motor van BMW al zeer uitgebreid geleverd wordt, kunnen er altijd details zijn die u naar uw persoonlijke wensen wilt afstellen. Zo zijn er ergonomische aanpassingen mogelijk, extra bagageruimte en high performance parts. Bij MR motoren wordt uitsluitend gewerkt met de originele BMW motor accessoires. Onze moderne werkplaats is daar dan ook helemaal op ingericht. De medewerkers hebben allemaal de speciale BMW trainingen doorstaan en worden nog regelmatig bijgeschoold. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

r1200gsa koffer motor accessoires

Extra bagageruimte op uw motor

Wanneer u regelmatig geniet van lange ritten en motorweekenden zult u een grotere behoefte hebben aan efficiënte bagageruimte. Het opbergen van extra kleding, toiletartikelen of waardevolle spullen wordt een stuk eleganter en veiliger met de opbergsystemen die speciaal ontworpen zijn voor uw BMW Motorrad. De originele BMW Motorrad-accessoires bieden een uitgebreide collectie oplossingen voor het meenemen van bagage. Zo zijn er zijkoffers, tankkoffers, topkoffers en zelfs bagagerollen beschikbaar. Wanneer u rijdt met extra bagage is het wel altijd van belang uw rijgedrag hierop aan te passen. Plaats zware bagage onderin zodat dit minder invloed heeft op uw balans.

High performance parts

Ook aan de sportieve rijder heeft BMW gedacht met hun HP parts. Deze onderdelen zijn ontwikkeld om het absolute maximum uit u en uw motor te halen. Eersteklas componenten vervaardigd van carbon, titanium en aluminium maken elke motorfiets uniek. Het zeer krachtige titanium uitlaatsysteem van carbon zorgt voor een nog intenser racegevoel en een gewichtsbesparing van 5,7 kg ten opzichte van standaard productiemodellen. U kunt ook voetsteuntjes laten bevestigen zoals u ze zien in de motorsport. Alle details maken een verschil van honderdste.

Navigatie en communicatie

Tijdens het motorrijden wilt u snel beslissingen kunnen nemen en niet afgeleid worden. Daarom heeft BMW een eigen navigatie systeem ontwikkeld die geoptimaliseerd is voor motorrijders. De systemen kunnen veilig bevestigd worden op uw BMW Motorrad. Gebruikt u liever de navigatie van uw smartphone? Dan kiest u voor de Smartphone Cradle. De communicatie met uw duopassagier laat u draadloos verlopen via de ingebouwde communicatiesystemen in uw BMW helm. U kunt deze systemen laten koppelen aan uw navigatiesysteem, met uw smartphone en aan duopassagiers. Ze bevatten automatische ruisonderdrukking, waardoor communicatie zelfs mogelijk is bij hoge snelheden. Bij een motor met kuip is de communicatie nog mogelijk met snelheden rond de 200 km/h, bij een motor zonder kuip bij snelheden rond de 150 km/h. U vindt al uw BMW motor accessoires bij MR Motoren.