Motor huren

U droomt ervan op een motor te rijden, maar kopen is nog een te grote stap voor u. Dan kunt u er ook voor kiezen om een motor te huren. Bij MR Motoren rijdt u voor een dag, een weekend, een week of misschien wel de hele vakantie op de mooiste motoren zonder deze zelf te hoeven aanschaffen. Door een motor te huren kunt u elke motor rijden die u wilt, wanneer uw wilt.

BMW Motorverhuur

Denkt u eraan om op een motor te rijden, maar is het aanschaffen van een motor een te grote stap? Wanneer u denkt dat een motor bij aanschaf vooral stilstaat, is een motor huren de ideale oplossing. Zo geniet u van het motorrijden en bespaart u tegelijkertijd geld, ruimte en tijd. Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent BMW Motorverhuur. Samen zorgen we ervoor dat u op uw droommotor kunt rijden. Veel mensen huren een motor voor een dag weg, een weekendtrip of een week vakantie.

Van een dagje motorrijden tot motorvakantie

Een motor huren kan bij MR Motoren al vanaf een dag tot een hele motorvakantie. Overweegt u een motor te kopen? Door er eerst een zaterdag op te rijden kunt u ontdekken of het model aan al uw wensen voldoet. Misschien ontdekt u dat u er bepaalde accessoires of opties bij wilt bestellen om de motor helemaal op uw persoonlijke wensen af te stellen. Maar ook wanneer u droomt van die motorvakantie met uw vrienden kunt u bij MR Motoren terecht. U huurt uw motor namelijk voor een vast bedrag per dag, weekend of week. We hebben een ruim aanbod aan verschillende modellen. Behalve de sportieve BMW S 1000 R zijn er nog meer sportieve motoren te huur. Ook tour liefhebbers zullen een geschikte motor vinden. Zoals bijvoorbeeld de BMW R 1200 RT. Deze motor beschikt over voldoende bagageruimte voor een heerlijke motorvakantie. Bekijk welke motor u wilt huren bij MR Motoren.

Uitgelicht: BMW S 1000 RR huren?

We kijken nu in het bijzonder naar de populaire BMW S 1000 RR, een icoon onder de superbikes. En u kunt er gewoon mee weg rijden! Het klinkt als een droom die uitkomt, rijden op de BMW S 1000 RR. Maar die droom is dichterbij dan u denkt. MR Motoren biedt u namelijk de mogelijkheid om te kunnen genieten van deze motor, zonder dat u hem hoeft te kopen. U rijdt deze superbike voor een dag, een weekend of zelfs een week. Let wel op, want voor deze motorfiets heeft u natuurlijk wel een motor rijbewijs voor zware motorfietsen nodig. Huren kan al vanaf €180. Bekijk deze en andere BMW motoren die we te huur aanbieden via onderstaande knop.

Prestaties van de BMW S 1000 RR

De BMW S 1000 RR bevat een vloeistofgekoelde 4-cilinder lijnmotor die zorgt voor een vermogen van 146 kW (199 pk) bij 13.500 t/min. Zijn maximum koppel van 113 Nm piekt bij 10.500 t/min. Dat zijn indrukwekkende cijfers die je als rijder voelt. Het standaard aanwezige DTC (Dynamic Traction Control) zorgt op dit prestatieniveau voor nog meer veiligheid. Deze motor heeft een cilinderinhoud van 999 cc. Het instrumentenpaneel heeft een hoge resolutie, waardoor uw persoonlijke instellingen helder zichtbaar zijn. Dit maakt de motor erg vriendelijk in gebruik. Mocht u overgaan naar het kopen van de BMW S 1000 RR, dan zijn er een aantal zeer interessante fabrieksopties om uw rijervaring nog unieker te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor HP aluminium velgen. Deze velgen optimaliseren het contact met het wegdek.

BMW S 1000 RR Motor