Motor Leasen

Wilt u direct over uw droommotor beschikken, maar besteedt u uw geld op het moment liever aan andere dingen? Wij financieren de motor voor u, en u betaalt ons maandelijks een kleine vergoeding. Onze leasetarieven zijn erg scherp. Zo kunt u gelijk over een BMW motor beschikken, zonder een grote investering te doen. Let er op dat er bij lease altijd rente wordt berekend, wat bij motorliefhebbers weliswaar ruimschoots wordt gecompenseerd door het rijplezier dat er tegenover staat. Ontdek wat er voor u mogelijk is omtrent het leasen van een motor.

Motor Private lease

Bent u op zoek naar een motor, maar wilt u geen grote investering doen? Dan biedt een private lease motor de ideale oplossing. Motorlease wordt in Nederland steeds populairder. Met motorlease beschikt u direct over uw favoriete motor zonder spaargeld in te leggen, maar betaalt u maandelijks een klein bedrag. Een motor private lease biedt vele gemakken en voordelen. Wij bieden diverse motor private lease producten. Maak gebruik van onze productwijzer om de motor leasemogelijkheden voor u te berekenen en vraag een offerte aan.

Motor zakelijk leasen

Naast private leasen kunt u als ondernemer uw motor ook zakelijk leasen. Zakelijk motorrijden biedt vele fiscale voordelen, maar een motor zakelijk leasen kan ook andere voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan de tijd die u kunt besparen wanneer u met uw motor naar uw werk gaat. Zeker nu het steeds drukker wordt op de weg. Ook de stijgende brandstofprijzen kunt u doen overwegen om over te stappen op de motor. En natuurlijk het belangrijkste, het rijplezier dat u heeft op de motor. 

Door een motor zakelijk te leasen kunt u profiteren van belastingvoordelen. We adviseren wel altijd om een boekhouder, accountant of andere specialist naar uw situatie te laten kijken om te bepalen wat voor u het beste uitpakt.

 

Motorfiets Leasen bij BMW Motorrad

Wij kunnen u op diverse manieren helpen met een financiering van uw favoriete motor. Zowel voor private lease als het motor leasen op de zaak. U kunt bij ons tevens uit alle motormodellen kiezen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een motor scooter leasen. Ideaal voor wanneer u in stedelijk gebied woont. Maar u kunt bij ons ook onder andere een Chopper, Sportmotor, Tourmotor of Crossmotor leasen. Bekijk eens onze modellen en vindt uw droommotor.