Motor occasions aanbod en aanschaf

U bent zich aan het oriënteren op motor occasions en overweegt een motor aan te schaffen. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een motoroccasion? Van garantie tot proefrit, we zetten een aantal aandachtspunten voor u op een rij. 

Garantie op motor occasions

Een belangrijke waarde die u mee moet nemen bij de aanschaf van een motoroccasion is de garantie die u erop krijgt. Wanneer er een garantie gegeven wordt op een occasion kunt u erop vertrouwen dat uw motor naar behoren zal functioneren en wanneer dit niet het geval is, het probleem voor u wordt opgelost. Wij kunnen u een garantie en 24-uurs mobiliteitsdienst bieden op ons gehele aanbod motor occasions. Al onze motoren worden namelijk grondig gecontroleerd en nagelopen, zodat wij u er met een gerust hart op weg kunnen laten rijden.

De geschiedenis van uw occasion

Wanneer u op zoek bent naar een occasion is het altijd belangrijk om u op de hoogte te stellen van de geschiedenis van de occasion die u op het oog heeft. De onderhoudshistorie van de occasion geeft u inzicht in eerdere reparaties die de motor heeft ondergaan of wanneer er voor het laatst onderhoud aan gepleegd is. Zo kunt u zich voorbereiden op de eerstvolgende onderhoudsbeurten die uw motor te wachten staan. Door kennis te hebben van de geschiedenis van uw motoroccasion voorkomt u ook vervelende onverwachte kosten. Bij ons aanbod motor occasions is de geschiedenis van de motoren altijd bekend, zodat u de nodige informatie heeft voor de aanschaf van een occasion.

Ruim aanbod motor occasions

Bij het uitzoeken van de juiste motor is het altijd prettig om te kunnen vergelijken. Behalve de garantie en expertise die aanwezig is bij een erkende occasiondealer, is dat nog een groot voordeel ten opzichte van de aanschaf bij een particuliere verkoper. U kunt de motor die u op het oog heeft gemakkelijk en snel vergelijk met de rest van het aanbod. Misschien heeft u uw oog al laten vallen op een specifieke occasion op onze website. U kunt die dan in de showroom bekijken en zien naast de andere occasions. Het is altijd prettig om te kunnen kiezen en vergelijken tussen meerdere opties. Dankzij ons ruime aanbod motor occasions kunt u verschillende modellen in één oogopslag met elkaar vergelijken.

Motor Occasions ruim aanbod aan BMW motoren

Proefrit maken

U heeft nu een aantal belangrijke aandachtspunten in overweging kunnen nemen. Maar het leukste en een misschien nog wel belangrijker onderdeel van het zoeken naar een motoroccasion moet nog komen, het maken van een proefrit. Een proefrit maken mag u uiteraard niet overslaan wanneer u overweegt een motor aan te schaffen. Bij een proefrit worden een aantal zaken duidelijk die niet op papier zijn samen te vatten, iets wat u als een motorliefhebber als geen ander weet. Hoe is de ligging op de weg, hoe voelt het schakelen en hoe klinkt het. Het echte gevoel van uw motor wordt nu duidelijk.

Bekijk ons aanbod motor occasions online

Met de BMW Motorrad Premium Selection bent u verzekerd van een betrouwbare occasion van topkwaliteit. Wij bieden u garantie met 24-uurs mobiliteitsdienst en kennis van de geschiedenis van de motor. Bekijk ons aanbod motor occasions online.