Motorfietsen van BMW

BMW Motorrad houdt zich al sinds 1923 bezig met het ontwikkelen en produceren van motorfietsen. Tot op de dag van vandaag kunt u nog genieten van de klassiekers en de nieuwe technologieën van de motorfietsen van BMW. Wilt u rijden op een BMW Motorrad? U leest hier over de BMW Motorrad motorfietsen, de aanschaf van een tweedehands BMW Motorrad en wat MR motoren hierbij voor u kan betekenen. 
De BMW S 1000 R

BMW motorfietsen

BMW Motorrad is opgericht in 1923. In 2018 heeft BMW al 95 jaar ervaring met het bouwen van motorfietsen. Waar de oprichters van BMW ooit begonnen als vliegtuigbouwers, hebben zij inmiddels een waar imperium aan vervoersmiddelen voor op de weg opgebouwd. Wat veel mensen niet weten is dat BMW na de vliegtuigen is begonnen met het bouwen van motoren. De auto's kwamen pas later. BMW Motorrad is een merk waar altijd gepassioneerde mensen aan hebben gewerkt. De liefde voor de motorsport is dan ook altijd terug te zien in de motorfietsen. Doordat de ontwikkelaars veelal zelf ook motorrijders zijn, ziet u steeds weer innovaties aan de motoren om het motorrijden nog leuker, comfortabeler en veiliger te maken. BMW houdt rekening met iedere motorrijder. Er zijn modellen die zich focussen op snelheid en wegligging om sportieve prestaties te kunnen leveren. Maar ook tour motoren voor een ontspannen vakantiegevoel op iedere dag van de week. Bekijk de verschillende BMW Motorrad modellen bij MR Motoren.

Tweedehands BMW motorfietsen

Ook wanneer u op zoek bent naar een tweedehands BMW Motorrad kunt u bij MR Motoren terecht. Wanneer u een BMW Motorrad gaat kopen wilt u natuurlijk niet terecht komen op een motor marktplaats met allerlei onervaren particuliere verkopers. U wilt een betrouwbare motorzaak waar u garantie en een gegrond advies krijgt. De tweedehands motorfietsen bij MR Motoren worden voor ze in de verkoop gaan vakkundig gecontroleerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit die u van BMW mag verwachten ook garanderen bij een BMW occasion. U vindt bij ons tweedehands motorfietsen in alle categorieën: Herritage, Adventure, Sport, Tour en Roadster. Wanneer u kiest voor een BMW Motorrad occasion bij MR Motoren heeft u altijd recht op garantie én een 24-uurs mobiliteitsdienst. Bekijk het aanbod tweedehands motorfietsen bij MR Motoren.

Motorfiets reparatie

Is er iets mis met uw motorfiets? Ook dan kunt u gebruik maken van de services van MR Motoren. In onze werkplaats wordt uitsluitend gewerkt met originele BMW Motorrad onderdelen. Onze medewerkers zijn opgeleid van klassieke mechanica tot de nieuwste technologische snufjes. Ook volgen zij regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. BMW zal altijd blijven innoveren en onze medewerkers zijn dankzij hun bijscholing altijd up-to-date. Ook voor periodieke onderhoudsbeurten en controles kunt u een afspraak maken in onze werkplaats. Regelmatig onderhoud draagt bij aan de levensduur van uw motor en uw rijplezier. Maak voor onderhoud of reparatie aan uw motor een afspraak bij de werkplaats van MR Motoren.