Motorkleding van BMW kwaliteit

Voordat u de motor start begint het rijplezier al met het aandoen van uw motorpak. Voor de ultieme rijervaring en optimaal rijplezier is een goede uitrusting van groot belang. De motorkleding van BMW overtreft de standaard maatstaven op het gebied van veiligheid, innovatie, comfort en kwaliteit. Van motorhelm tot motorlaarzen hebben wij alles in huis om uw ideale motoruitrusting samen te stellen. 

Alle motorkleding die u nodig heeft

Gaat u voor een losse motorjas en motorbroek of liever een geheel motorpak? De keuze is volledig aan u, wij leveren de kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft aan motorkleding om vele veilige en comfortabele kilometers af te leggen. Zo vindt u bij ons o.a.:

  • Motorhelmen
  • Motorpakken
  • Functionele en beschermende motorkleding
  • Motorjassen
  • Motorbroeken
  • Motorlaarzen en motorsneakers
  • Tassen en accessoires
  • Motorhandschoenen
  • Vrijetijdskleding

Kwaliteitsnormen van BMW

Alle motorkleding die bij ons verkrijgbaar is voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zoals u van een merk als BMW mag verwachten gaan wij voor de beste kwaliteit. Daarom kijken wij verder dan alleen de standaard veiligheidsregels van de CE-markeringen en EU-standaards. Wij hebben naast de standaard maatstaven ons eigen eisenpakket om optimale veiligheid, kwaliteit en comfort tijdens uw motorrit te bereiken. Alle motorkleding krijgt na alle tests te hebben doorstaan een C.A.R.E. predicaat. Dit staat voor Concept of Advanced Rider Equipment en is een concept van BMW Motorrad. Dit concept is ontstaan door de rijke geschiedenis die BMW kent. BMW is al sinds 1923 bezig met het produceren en rijden van motoren en sinds de jaren 70 ook met het ontwikkelen van motorkleding. Hierdoor is de drang naar innovatie en nieuwe technieken altijd sterk aanwezig geweest. Door deze passie en wil om te innoveren ontstond het C.A.R.E. predicaat voor de motorkleding van BMW.

Het belang van comfortabele motorkleding

Tijdens uw motorrit wilt u niet afgeleid worden. Met die gedachte is onze motorkleding BMW Ride collectie ontwikkeld. Alles moet soepel verlopen en u moet zich volledig kunnen concentreren op de weg en het uitzicht. Daarom is het belangrijk dat uw motorkleding comfortabel is en met u en uw motor meewerkt. Comfort draagt direct bij aan de veiligheid van uw motorrit en mag daarom niet over het hoofd worden gezien. De motorkleding van BMW ziet er niet alleen goed uit, maar is ook actief functioneel. Zo zijn de motorhelmen opvallend stil en de motorpakken in iedere weersomstandigheden en temperaturen comfortabel. Uiteindelijk wil geen motorrijder worden afgeleid door de weersomstandigheden, maar er juist van genieten.

bmw style motorkleding

BMW kleding voor de echte fan

Naast kleding voor tijdens het motorrijden van de BMW Ride collectie hebben wij ook de BMW Style collectie. Een uitgebreide vrijetijdscollectie voor de echte fans en liefhebbers van het merk, net als de motoren van de allerbeste kwaliteit. Een uitgebreide collectie dames- en herenkleding met veel verschillende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een vintage biker jack of een sportieve polo. Ons merk is een tijdloos icoon en dat willen wij vieren met de eveneens tijdloze vrijetijdskleding met karakter. En zelfs aan de kleinste fans is gedacht. Zo kunnen de kleintjes op een echte BMW motorfiets met zijwieltjes rijden. Kortom, wij hebben een ruim aanbod van mooie cadeaus voor motorliefhebbers tot aan alles wat u zelf nodig heeft tijdens uw rit.