Motorzaak Barendrecht - MR Motoren

Marcel Kremers en Rob de Ruiter delen al jaren een passie voor motoren, met in het bijzonder BMW Motorrad. Hun kijk op motorrijden als liefhebberij maakt het kopen van een motor een ware belevenis. Zoekt u een motorzaak in Barendrecht waar de passie voor motoren centraal staat? Bij MR Motoren vindt u uw BMW Motorrad, motorkleding en alles wat u verder nodig heeft voor uw motor. Voor een korte impressie van onze motorzaak bekijkt u de video van RTL Trips & Travel. 

BMW Motorrad in motorzaak Barendrecht

Onze vestiging heeft zich helemaal gericht op de verkoop, inkoop, verhuur en onderhoud van BMW Motorrad. MR Motoren is de juiste keus voor de BMW liefhebber. Het motorprogramma van BMW is gericht op innovatie op het gebied van veiligheid, comfort en vooral op rijgenot. Er is werkelijk voor iedere motorrijder een passende BMW motor. Er is namelijk een ruim aanbod van hele uiteenlopende modellen. BMW maakt sport motoren, met als uitblinker toch wel de superbike BMW S 1000 RR. Maar BMW heeft bijvoorbeeld ook zes nieuwe tour motor modellen. Touren op een motor van BMW is puur genot. Genieten van het uitzicht was nog nooit zo rustgevend als op een BMW K 1600 Grand America. Met zijn luxe uitrusting en 6-cilinder lijnmotor de start van de ideale motorvakantie. Maar daar houdt de variatie van BMW Motorrad nog niet op. Naast sport en tour modellen vindt u in onze motorzaak in Barendrecht ook Heritage, Roadster, Adventure en Urban Mobility modellen. Twijfelt u nog welk model motor het beste bij u past? Marcel en Rob helpen u graag bij het zoeken naar een passende motor bij uw wensen. Bij MR Motoren krijgt u altijd een persoonlijk advies. Bekijk welke modellen BMW Motorrad voor u heeft.
Vestiging MR Motoren Motorzaak Rotterdam Barendrecht

Uw motorkledingcenter in Barendrecht

Naast BMW motor verhuur en verkoop kunt u bij MR Motoren ook terecht voor uw BMW motorkleding. BMW Motorrad heeft kleding voor tijdens het motorrijden en BMW vrijetijdskleding. De BMW Ride collectie is volledig geoptimaliseerd voor de ultieme rijervaring. Ieder kledingstuk van BMW Ride is naast de wettelijke veiligheidseisen voorzien van een C.A.R.E. predicaat. C.A.R.E. is een concept van BMW dat staat voor veiligheid, comfort, innovatie en kwaliteit. De motorkleding van BMW past bij verschillende stijlen en functies. De collectie varieert van sportieve motorpakken tot klassieke bikerjacks. Ook alle wat u verder nodig zult hebben tijdens het motorrijden, zoals motorhandschoenen, helmen, motorschoenen en onderkleding is verkrijgbaar van BMW. De BMW Style collectie is een premium kwaliteit assortiment aan vrijetijdskleding en accessoires. Met deze kleding straalt u dezelfde klasse en kwaliteit uit als uw BMW Motorrad en maakt u volledig deel uit van de BMW Motorrad community.

BMW Motorrad onderdelen en accessoires

Iedere BMW Motorrad wordt volledig afgewerkt in de fabriek. Maar soms heeft u toch nog een persoonlijke specifieke wens voor uw motor, zoals bijvoorbeeld een sportuitlaat, extra bagageruimte of een specifieke ergonomische oplossing. Daarom heeft BMW Motorrad ook losse accessoires en onderdelen gecreëerd. Alle BMW Motorrad accessoires zijn verkrijgbaar bij MR Motoren en kunnen in onze werkplaats worden gemonteerd.