Motorzaak bij Ridderkerk

Voor een BMW Motorrad gaat u naar MR Motoren. In onze motorzaak bij Ridderkerk vind u nieuwe motoren, tweedehands motoren, motorkleding en motor accessoires. Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats met opgeleide monteurs die alles over uw BMW Motorrad weten. Liever een motor leasen of huren? Dat mag natuurlijk ook.

BMW Motorrad kopen

In onze showroom loopt u tegen een uitgebreide collectie nieuwe BMW motoren aan. Onze laatste aanwinsten zijn de BMW R1250 GS en de BMW R1250 RT. Deze komen uit de Adventure en de Tour collectie van BMW Motorrad. Naast deze modellen vindt u ook motoren uit de Sport, Roadster, Heritage en Urban Mobility collectie. BMW Motorrad is onze passie en u krijgt in onze motorzaak altijd een persoonlijk advies.

Gaat u liever voor een occasion? Kies dan voor de veiligheid van een motorzaak. Het voordeel van een motor kopen bij een motorzaak vs. bij een particulier, is dat u altijd garantie heeft. Ook is bij ons altijd de onderhoudshistorie bekend en wordt de occasion pas verkocht als deze helemaal is gecontroleerd in onze werkplaats. Mocht er dan toch nog iets zijn, dan kunt u gebruik maken van onze 24-uurs mobiliteitsservice.

Motorzaak bij Ridderkerk met eigen werkplaats

Wij willen u graag bij alles voor uw motor helpen, dus ook bij onderhoud en reparatie. Daarom hebben wij een modern ingerichte werkplaats met opgeleide monteurs. Onze monteur hebben zich gespecialiseerd in BMW Motorrad en volgens regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook als u dus een nieuw model motor heeft kunnen wij u goed van dienst zijn bij het onderhoud. In onze eigen werkplaats wordt gewerkt met originele BMW motoronderdelen. Zo garanderen wij het behoud van de kwaliteit die u van een BMW Motorrad mag verwachten. Onderhoud aan uw motor is belangrijk voor uw veiligheid en de levensduur van uw motor.

Zeker tijdens de overgangen van het seizoen is het raadzaam wat extra aandacht aan uw motor te besteden. Veel motorrijders kiezen ervoor om de motor in de winterstalling te zetten. Wij raden u aan de motor aan het einde van het motorseizoen winterklaar te maken. Ook  wanneer u de motor weer uit de winterstalling haalt moet u de motor grondig laten controleren. Hier voorkomt u ongelukken of onnodige slijtage mee. Maak voor onderhoud of reparatie aan uw motor een afspraak in onze werkplaats.

motor onderhoud service

Motorkleding en accessoires

Bij een BMW Motorrad hoort BMW motorkleding. De motorkleding met eigen C.A.R.E. predicaat is voorzien van de laatste gadgets en erg gebruiksvriendelijk. Zo wordt er altijd extra aandacht besteed aan de flexibiliteit van een motorpak. De motorkleding wordt ook getest op de gebruiksvriendelijkheid tijdens het rijden. Bijvoorbeeld of de bediening van de communicatie set in de helm snel en veilig verloopt tijdens een rit.

Een BMW Motorrad is een zeer volledig voertuig. Iedere motor wordt standaard met een uitgebreide set aan opties geleverd. Toch kunnen er zaken zijn die u naar uw persoonlijke wensen af wilt stellen. Denk aan ergonomische oplossingen, bagageruimte of om sportieve prestaties te verbeteren. Daarvoor heeft BMW Motorrad zijn High Performance parts ontwikkeld. Alle motor accessoires van BMW zijn bij MR Motoren verkrijgbaar en kunnen meteen voor u worden gemonteerd in onze werkplaats.

bmw style motorkleding