Motorzaak Den Haag en omstreken

Bij MR Motoren koopt of huurt u een echte BMW Motorrad. Onze motorzaak is een plek voor motorliefhebbers en BMW fanaten. Compleet met eigen werkplaats, een BMW motorkleding collectie en alleen 100% originele BMW Motorrad onderdelen.

Motorzaak in de omgeving van Den Haag

Welkom bij MR Motoren. De motorzaak die zorgt voor de verkoop, verhuur en onderhoud van BMW motoren. Onze medewerkers delen een passie voor motoren en het programma van BMW Motorrad. BMW produceert al ruim 90 jaar motoren. Tot op de dag van vandaag zijn de motoren van BMW nog innovatief. BMW volgt geen bewandelde paden, maar valt op tussen de massa. Het innovatieve denken ziet u terug in de motoren. De luchtgekoelde boxermotor, de eerste toepassing van handvatverwarming op een motor, het duoleversysteem, allemaal innovaties uit de BMW Motorrad fabriek. BMW blijft ontwikkelen en verbeteren om ons te voorzien van de mooiste motorrit van ons leven. Daar komt onze passie voor BMW Motorrad vandaan.

Vestiging MR Motoren Motorzaak Rotterdam Barendrecht

Nieuwe BMW motoren te koop

Naast motoroccasions hebben wij bij MR Motoren ook de nieuwste BMW motoren te koop staan. BMW brengt regelmatig nieuwe modellen uit voor verschillende doeleinden. BMW heeft sportmotoren voor pure snelheid tot aan tour motoren voor meer comfort en alles daar tussenin. Voor iedere motorrijder is er een passend model. Wij zetten samen met u al uw wensen op een rijtje, om erachter te komen welk model het beste bij u past. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een nieuwe motor. Uiteraard kunt u op de verschillende motoren ook een proefrit maken, zodat u het verschil ook zelf kunt ervaren.

BMW motor huren

Als u een keer zou willen ervaren hoe het is om een BMW Motorrad te rijden, kunt u er ook gewoon een huren bij MR motoren. Altijd al gedroomd van een weekend weg op een BMW Motorrad? U huurt uw BMW motor voor een dag, een weekend of zelfs een week. Ervaar zelf het echte luxe motorrijders gevoel van een dagje uit op een BMW motor. Vraag in onze motorzaak in Barendrecht, vlakbij Den Haag en Rotterdam, naar de mogelijkheden of bekijk de prijzen per model online.