Motorzaak Dordrecht

MR Motoren is de BMW Motorrad dealer voor de Drechtsteden. Wij verkopen en verhuren nieuwe motoren en occasions. In onze werkplaats kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan uw motor. Daarnaast hebben wij nog een collectie motorkleding en accessoires. Kortom, de meest complete motorzaak voor Dordrecht en omgeving. ​​​​​​​

Wie zijn wij?

Wij zijn Marcel en Rob. Samen zijn wij al goed voor ruim 50 jaar BMW ervaring. Met veel plezier mogen wij iedere dag met dit mooie merk werken en onze passie met u delen. Onze showroom bevindt zich in Barendrecht, maar met ons ruime aanbod voorzien wij met onze motorzaak Dordrecht, de andere Drechtsteden en de gehele omgeving. In onze grote motorzaak vindt u nieuwe motoren, maar ook moto occasions en gebruikte motoren. Als één van de officiële BMW Motorrad moto dealers staan wij garant voor een uitmuntende service. Onze klantenbeoordelingen op Facebook en Google bewijzen dit. Bent u op zoek naar een nieuwe motorfiets in Dordrecht? Bezoek dan één van de grootste BMW Motorzaken van Nederland! Wij zijn blij om te zien dat mensen uit heel Nederland voor onze expertise naar MR Motoren afreist. Dat is wat ons uniek maakt. Wij gaan samen met u het avontuur aan. Niet alleen bij de aankoop van een motor, maar ook daarna. Een BMW motor is zoveel meer dan alleen een vervoersmiddel. Maak kennis met onze gedreven medewerkers en ervaar wat een persoonlijk advies voor u kan betekenen.

Vestiging MR Motoren Motorzaak Rotterdam Barendrecht

Waarom BMW Motorrad?

BMW staat al jaren bekend om zijn kracht om te innoveren. Sinds 1923 staan ze vooraan met nieuwe ideeën en de ontwikkelingen lijken nog steeds niet stil te staan. BMW Motorrad maakt er een missie van om steeds nieuwe uitvindingen te doen om het motorrijden nog comfortabeler, veiliger en krachtiger te maken. Die passie voor het motorrijden ziet u in iedere motorrad weer terug. BMW levert kwaliteit en daar zijn wij bij MR motoren voor gevallen. BMW voorziet ons in alle facetten van het motorrijden. Of u nu van pure snelheid houdt of geniet van ontspannen tour tochten. Weet u al welk model bij u past?

Motor kopen Dordrecht

Motor kopen in Dordrecht? Wij hebben een groot aanbod aan nieuwe motoren en gebruikte motoren staan in onze motorzaak. Voor het volgende kunt u op motorgebied bij ons terecht; Verder kunt u bij ons uw motor leasen of kunnen wij uw motor financieren. Kom eens langs of neem contact op voor meer informatie. U vindt ons adres op de contactpagina.

Motor occasion Dordrecht

Zoekt u een motor occasion in Dordrecht en omstreken? Bij MR Motoren zijn er naast nieuwe motoren ook BMW motoroccasions te koop. Maar waar moet een goede occasion nu aan voldoen? U wilt natuurlijk niet voor vervelende verassingen komen te staan. Daarom worden alle occasions bij MR Motoren eerst uitgebreid gecontroleerd in onze professionele werkplaats. Wij bieden motor occasions uit de BMW Motorrad Premium Selection. Pas als de motor aan de kwaliteitseisen van BMW voldoet wordt hij pas aan u verkocht. We staan garant voor een gebruikte motor in optimale staat die grond is gecontroleerd alvorens de in de verkoop is gezet. Naast de hoge kwaliteit motor occasions geven wij garantie mee evenals de volledige onderhoudsgeschiedenis en een 24-uurs mobiliteitsdienst. De beste motor occasions in Dordrecht vind je bij ons. Bekijk de occasions van MR Motoren.

Motorzaak omgeving Dordrecht

Zoekt u naar een betrouwbare motorzaak in de buurt van Dordrecht? Kijk eens naar de mogelijkheden van MR Motoren. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een BMW Motorrad. Ook na uw aankoop blijven wij service van professionele kwaliteit bieden in onze werkplaats. Ook als u eens een motor wilt huren of op zoek bent naar stevige motorkleding bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u verder nog vragen over de producten of services van MR Motoren? Neemt u dan contact met ons op. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom.

Motor garage Dordrecht

Voor motorreparaties of motoronderhoud in omgeving Dordrecht kun je direct online een werkplaatsafspraak maken. Wij hebben een team vol ervaren medewerkers die continu intensief opgeleid en bijgeschoold worden waardoor zij uw motor tot in detail kennen. Zij zijn allen in het bezit van de nodige erkenningen waarmee we de beste premium service kunnen bieden. Wanneer je de beste motorgarage van Nederland zoekt, kun je gerust eens bij ons binnenwandelen, of rijden. Een aantal vaste services die wij bieden zijn;
  • BMW Motorrad remservice; wat er ook gebeurt, wij zorgen altijd dat de remmen van uw motor in perfecte staat zijn, zodat u veilig de weg op kunt.
  • BMW Motorrad accuservice; zorgeloos de winter door of terugkomen uit een lange onderbreking zonder dat de accu u in de steek laat.
  • BMW Motorrad luchtfilterservice; een motor op volle vermogen moet ademen en een goed luchtfiltersysteem is hierin essentieel.
  • BMW Motorrad seizoenscheck; geef uw motor de seizoenscheck voor uw eerste motorrit zodat u zorgeloos de zomer door kan. Strikte richtlijnen, nieuwe technologie en de ervaring van onze professionals staan aan de basis van deze check.
Neem contact op voor meer informatie over onze motor reparatie services of motor onderhoud services.