Motorzaak Dordrecht en omgeving

MR Motoren is de BMW Motorrad dealer voor de Drechtsteden. Wij verkopen en verhuren nieuwe motoren en occasions. In onze werkplaats kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan uw motor. Daarnaast hebben wij nog een collectie motorkleding en accessoires. Kortom, de meest complete motorzaak voor Dordrecht en omgeving. ​​​​​​​

Wie zijn wij?

Wij zijn Marcel en Rob. Samen zijn wij al goed voor ruim 50 jaar BMW ervaring. Met veel plezier mogen wij iedere dag met dit mooie merk werken en onze passie met u delen. Onze showroom bevindt zich in Barendrecht, maar met ons ruime aanbod voorzien wij met onze motorzaak Dordrecht, de andere Drechtsteden en de gehele omgeving. Wij zijn blij om te zien dat mensen uit heel Nederland voor onze expertise naar MR Motoren afreist. Dat is wat ons uniek maakt. Wij gaan samen met u het avontuur aan. Niet alleen bij de aankoop van een motor, maar ook daarna. Een BMW motor is zoveel meer dan alleen een vervoersmiddel. Maak kennis met onze gedreven medewerkers en ervaar wat een persoonlijk advies voor u kan betekenen.

Vestiging MR Motoren Motorzaak Rotterdam Barendrecht

Waarom BMW Motorrad?

BMW staat al jaren bekend om zijn kracht om te innoveren. Sinds 1923 staan ze vooraan met nieuwe ideeën en de ontwikkelingen lijken nog steeds niet stil te staan. BMW Motorrad maakt er een missie van om steeds nieuwe uitvindingen te doen om het motorrijden nog comfortabeler, veiliger en krachtiger te maken. Die passie voor het motorrijden ziet u in iedere motorrad weer terug. BMW levert kwaliteit en daar zijn wij bij MR motoren voor gevallen. BMW voorziet ons in alle facetten van het motorrijden. Of u nu van pure snelheid houdt of geniet van ontspannen tour tochten. Weet u al welk model bij u past?

Wat is een goede occasion?

Bij MR Motoren zijn er naast nieuwe motoren ook BMW motoroccasions te koop. Maar waar moet een goede occasion nu aan voldoen? U wilt natuurlijk niet voor vervelende verassingen komen te staan. Daarom worden alle occasions bij MR Motoren eerst uitgebreid gecontroleerd in onze professionele werkplaats. Pas als de motor aan de kwaliteitseisen van BMW voldoet wordt hij pas aan u verkocht. U koopt bij ons altijd een occasion met onderhoudshistorie. Een goede occasion is betrouwbaar en daar kunt u bij MR Motoren op rekenen. Daarom bieden wij een 24-uurs mobiliteitsdienst en garantie bij aankoop van uw occasion. Bekijk de occasions van MR Motoren.

Motorzaak omgeving Dordrecht

Zoekt u naar een betrouwbare motorzaak in de buurt van Dordrecht? Kijk eens naar de mogelijkheden van MR Motoren. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een BMW Motorrad. Ook na uw aankoop blijven wij service van professionele kwaliteit bieden in onze werkplaats. Ook als u eens een motor wilt huren of op zoek bent naar stevige motorkleding bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u verder nog vragen over de producten of services van MR Motoren? Neemt u dan contact met ons op. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom.