MR Motoren, uw BMW Motorrad dealer

Als u op zoek bent naar een BMW Motorrad gaat u naar MR Motoren. Met een persoonlijk advies en jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het vinden van uw droommotor. MR Motoren heeft nieuwe motoren te koop, motor occasions, motoren te huur, een eigen werkplaats en zelfs motorkleding. 

Wij zijn MR Motoren

Uw bezoek aan MR Motoren begint bij uw gastheren Marcel Kremers en Rob de Ruiter. Zij hebben van hun passie echt hun beroep kunnen maken. De liefhebberij voor het motorrijden vindt u n de hele zaak terug. Die beleving van het motorrijden, daar gaat het hen om. En daar zult u het als motorrijder wel mee eens zijn. Motorrijden is zoveel meer dan het vervoer van A naar B en daar leggen Marcel en Rob ook de nadruk op. Uw beleving tijdens het rijden staat voorop. Niet alleen tijdens het aankoopproces, maar zeker ook daarna. Bij MR Motoren hebben wij namelijk een eigen werkplaats met opgeleide medewerkers en alleen de beste materialen. Er wordt gewerkt met originele BMW Motorrad onderdelen om u altijd die hoge BMW kwaliteit te kunnen garanderen. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud aan uw motor of wanneer u iets wilt laten bijstellen of aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Denk daarbij aan ergonomische aanpassingen, extra bagageruimte, extra comfort voorzieningen of bijvoorbeeld een andere uitlaat. Ook voor reparaties aan uw BMW Motorrad maakt u een afspraak bij de werkplaats van MR Motoren.

BMW Motorrad dealer voor regio Rotterdam

BMW Motorrad is een klassieker onder de motormerken. Het heeft een nostalgisch gevoel in een hyper modern jasje. Motoren om verliefd op te worden. Al sinds de uitvinding van de luchtgekoelde boxermotor maakt BMW er een missie van om motorliefhebbers te plezieren. Met geluid, met snelheid, maar vooral met innovatie. BMW heeft het motorrijden comfortabel gemaakt. Bij de ontwikkeling van een BMW Motorrad wordt er constant rekening gehouden met het rijplezier van de bestuurder. Dat Duitse gevoel voor comfort en gebruikersgemak vindt u gewoon bij ons, in regio Rotterdam. Bekijk alle modellen van BMW Motorrad in onze BMW Motorrad vestiging in Barendrecht.

Motoren te koop en te huur

In onze showroom staan de nieuwste BMW motoren en BMW Motorrad occasions. Al onze occasions worden uitvoerig gecontroleerd in onze werkplaats. U koopt bij ons veilig een motoroccasion met onderhoudshistorie, garantie en 24-uurs mobiliteitsdienst. U mag een proefrit maken en u kun zelfs een motor huren. De motoren zijn te huur voor een dag, een weekend of langer. Zo kunt u ervaren hoe het is om op een BMW Motorrad te rijden, zonder ergens aan vast te zitten. Misschien wilt u eerst eens een weekendje touren met een bepaald model voor u hem aanschaft, zodat u precies weet welke opties u wilt en wat de mogelijkheden zijn. Benut uw vrije tijd optimaal op een BMW Motorrad en bekijk het motor verhuur aanbod bij MR Motoren.