MR Motoren in actie tegen kinderhandel

Ieder kind moet veilig zijn

Ride out

Zondagochtend 27 mei rijden motorrijders uit heel Nederland samen in een ride out tegen kinderhandel. Dat doen zij om een standpunt in te nemen tegen seksuele uitbuiting van kinderen.

De ride out wordt mede-georganiseerd door MR Motoren uit Barendrecht. Marcel Kremers en Rob de Ruiter, de eigenaren van deze BMW motordealer, zijn beiden vader en waren diep geschokt toen zij hoorden dat er in Nederland per jaar 1.320 Nederlandse minderjarige meisjes slachtoffer worden van binnenlandse seksuele uitbuiting. Dat blijkt uit een rapport van de Nationaal Rapporteur uit oktober 2017.
Zij werken daarom graag mee aan de ride out. “Niemand mag dit overkomen en al helemaal geen minderjarigen! Wij zetten daarom graag in om deze ride out te organiseren” aldus Rob de Ruiter.

Aanmelden

Ride out
De tocht start en eindigt in Barendrecht bij MR Motoren, een route van totaal 193 km door Nederland met een lunch pauze in Loenen aan de Vecht. Hier kan ook aangehaakt worden. Deelname kost € 15 inclusief lunch en bikers against trafficking patch.
Aanmelden voor de ride out op 27 mei kan via www.stopthetraffik.nl

STT NL
Is een campagne en bewustwordingsorganisatie die zich vooral inzet tegen mensenhandel in Nederland. Voorkomen dat kinderen terechtkomen in de seksindustrie is een groot aandachtspunt voor ze.