Sport

DE BMW M 1000 RR

Racing like no other.

Je prestatiedrang drijft je aan. Je passie beheerst je en daagt je uit. De jacht op meer bepaalt elke milliseconden: pure motorsport. High performance, hightech materialen, uiterst hoogwaardige afwerking en exclusiviteit tot in het detail: de M RR is het eerste M model van BMW Motorrad. Zijn genen komen rechtstreeks uit de professionele racesport. Als M RR en M RR met M Competition Package biedt deze machine pure racetechnologie voor de hoogste performance-eisen in de motorsport en voor door adrenaline gedreven perfectionisten op de weg. Want #NeverStopChallenging is meer dan een belofte. Het is een verplichting.

DE BMW R 1250 RS

Sportief touren op de linkerbaan.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de BMW R 1250 RS kunt u tijdens elke rit meer weg afleggen. Het fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de boxermotor brengen u nog sneller op dreef. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt u over het hele toerenbereik meer koppel en een indrukwekkende flexibiliteit. Zo trekt u in elke situatie een fantastische sprint over het asfalt. De nieuw vormgegeven voorkant geeft met de volledige LED-koplampen een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch wel wat tegenwind hebben. Zo kunt u zich niet alleen snel maar ook comfortabel verplaatsen. Een ding is zeker: hoeveel weg u ook binnen welke tijd achter u laat: met de R 1250 RS stijgt met elke afgelegde kilometer uw rijplezier.

DE BMW S 1000 RR

EEN ICOON ONDER DE SUPERBIKES.

De introductie van de BMW S 1000 RR ontketende al meteen een revolutie in de superbike-klasse. Sinds die tijd wordt de motorfiets continu doorontwikkeld, verder aangescherpt en voorzien van de modernste technologieën. Er is maar een constante factor: zijn indrukwekkende vermogenskromme, waardoor zijn prestaties nog altijd trendsettend zijn. De S 1000 RR wordt standaard geleverd met Dynamic Traction Control (DTC) en daarmee met nog meer rijdynamiek en -veiligheid.

Leasen of financieren

Je hebt je ideale BMW motorfiets gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de productwijzer van BMW Financial Services ontdek je binnen 5 minuten welk financierings- of leaseproduct het beste bij je past. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.