Tweedehands motoren kopen

Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie tweedehands motoren van premium kwaliteit? MR motoren is dé BMW occasion dealer voor Rotterdam en omgeving. Persoonlijk advies en liefde voor BMW motoren, dat is wat u bij MR motoren vindt. Breng een bezoek aan onze showroom en zie of de motor van uw dromen er tussen staat. 

Verschillende typen tweedehands motoren

BMW Motorrad heeft zijn modellen onderverdeeld in verschillende typen. U vindt bij ons Adventure, Heritage, Roadster, Sport en Tour motoren. Al deze verschillende typen motoren zijn bij MR motoren te verkrijgen als occasion. Iedere motor heeft een andere uitstraling en uitrusting. Welke beleving u ook bij een motor verwacht, er is altijd een model dat bij u past.

  • Adventure: Dit is het type motor die van uitdaging houdt. Geschikt voor ieder terrein, voor motorrijders die niet bang zijn voor de elementen van de natuur. Met een duurzaam vermogen ook zeer geschikte motoren voor de lange afstanden.
  • Heritage: Deze stijlvolle klassiekers zijn voor de echte BMW Motorrad liefhebber. Ieder van deze motoren hebben hun eigen uitgesproken karakter. Voor de rijders die net zoveel van vermogen als van stijl houden.
  • Roadster: PK's, wendbaarheid en een bulderend geluid. Dat is wat de Roadster motoren van BMW u te bieden hebben. Als u houdt van tourritten op uitdagende wegen, dan kunnen de BMW Roadster motoren uw beste vriend worden.
  • Sport: Het heeft eigenlijk weinig uitleg nodig. de BMW sportmotoren richten zich op snelheid. De aandacht voor details, kracht en grip op het asfalt zorgen ervoor dat u uw motor ook bij de hoogste prestaties kunt vertrouwen.
  • Tour: Wanneer u geniet van ontspannen rijden en genieten, dan bent u op zoek naar een BMW Tour motor. Comfort en kwaliteit staan in deze serie centraal. Geniet van het uitzicht en de vrijheid die de motor u geeft, beleef momenten die een auto u niet kan laten beleven.

Tweedehands Motoren Motor Kopen BMW

Gratis persoonlijk advies

U kunt altijd bij ons langskomen voor een gratis persoonlijk advies. Bij het kopen van tweedehands motoren moet u aan een hoop dingen tegelijk denken. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar de motor die aansluit bij uw wensen. Onze medewerkers delen de passie voor motoren met u en hebben zelf ook ervaring met motorrijden. Want alleen een echte motorrijder weet welk gevoel u zoekt. De beleving van het motorrijden staat voor ons centraal. Ons doel is om u comfort en plezier te bieden met het vermogen waar u naar verlangt.

Garantie op tweedehands motoren

Wanneer u bij MR motoren een tweedehands motor koopt heeft u daar altijd garantie op. Al onze occasions worden uitgebreid gecontroleerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van BMW Motorrad. Zo kunnen wij u altijd een veilige rit en ultiem rijplezier garanderen. En wanneer dit niet het geval is mag u altijd langskomen bij onze werkplaats, waar alleen gewerkt wordt met originele BMW Motorrad onderdelen. Ook voor onderhoudsbeurten en reparaties kunt een een afspraak maken bij onze werkplaats. Door regelmatig onderhoudsbeurten aan uw motor te verrichten gaat uw motor langer mee. Ga voor zekerheid en kies voor een tweedehands BMW motor met garantie.