Vacature BMW Service Adviseur m/v

Spreek jij zowel de taal van onze klanten als die van onze technici? Heb jij een passie voor motor rijden, design en hightech en kun je zowel de techniek als het gevoel verwoorden? Ga dan als Service Adviseur aan de slag bij MR Motoren.

Zo ziet jouw functie van Service Adviseur bij MR Motoren eruit
Als Service Adviseur ben je verantwoordelijk voor het contact met de klanten die hun BMW motorfietsen komen brengen voor onderhoud of reparatie of die vragen hebben over BMW Rider equipment. Als een ware gastheer/vrouw ontvang en behandel je de klanten. Je luistert naar hun vragen en vertaalt hun opmerkingen over de motorfietsen naar een reparatieadvies voor de monteur. Je plant alle werkzaamheden en onderhoudt contact met zowel de klant als met de werkplaats over de voortgang. Verder bouw je mee aan de relatie met onze klanten en bied je goed en transparant advies.

Wat wij van je vragen
Als Service Adviseur heb je een belangrijke rol in het succes van MR Motoren. Je kunt je goed inleven in de klanten en weet hen daardoor de juiste service en beleving te bieden. Jouw technisch inzicht zorgt ervoor dat onze monteurs ontzorgt worden in bijkomende werkzaamheden en zich geheel kunnen focussen op hun werk. Jouw goede administratieve en digitale vaardigheden maken dat jij alle werkzaamheden nauwkeurig afhandelt.

Daarnaast:

  • ben je representatief en commercieel;
  • heb je een flinke dosis motivatie en inzet;
  • ben je dienstverlenend, zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel en stressbestendig;
  • ben je ook op zaterdag beschikbaar;
  • heb je een sterke affiniteit met motorfietsen en bij voorkeur BMW.
  • ervaring met autoline is een pré.

Dit bieden wij jou
Wij bieden deze functie aan in een groeiende en inspirerende organisatie die continue streeft naar verbetering van service en kwaliteit. Wij bieden goede secondaire arbeidsvoorwaarden, een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen die gegeven worden door BMW Group Nederland. Ook bieden wij een gezellige werksfeer en een team met leuke collega’s.

Interesse?
Ben jij de klantgerichte professional die wij zoeken en lijkt dit je een leuke uitdaging? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar directie@mrmotoren.nl