Vacature verkoopadviseur BMW Motorrad

Vacature verkoopadviseur

Ga jij vol enthousiasme op zoek naar nieuwe liefhebbers van BMW motorfietsen én weet jij de behoeften van klanten om te zetten in een ideale aankoop? Ga dan aan de slag als Verkoopadviseur bij MR Motoren in Barendrecht.

Zo ziet jouw functie van Verkoopadviseur bij MR Motoren eruit
Elke klant of belangstellende krijgt van jou een premium merkbeleving, waarbij je motorfietsen tot in detail naar de wensen van de klant configureert om zo maatwerk te leveren.

Je legt gemakkelijk contact met liefhebbers van premium motorfietsen om hun behoeften te analyseren en daarop in te spelen. Je beweegt je dan ook net zo makkelijk in de virtuele showroom als in de echte verkoopomgeving.

Je bouwt mee aan de relatie met onze klanten door goed advies in de showroom, door het mede organiseren van evenementen en door het communiceren via telefoon, social media en onze website.

Maatgevend hierin is ons CRM-systeem, dat nauwgezet door jou wordt onderhouden.

Wat wij van je vragen
Als Verkoopadviseur kom je terecht in een uitdagende commerciële functie. Je bent een echte motorfiets liefhebber en je bent sterk motor minded. Je bent stressbestendig, representatief en klantgericht. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, gear & garment, financieringen en verzekeringen.

Daarnaast:

  • beschik je over een afgeronde MBO- of HBO-opleiding, bij voorkeur in IVA of Commerciële Economie;
  • heb je enkele jaren verkoopervaring in de automotive branche;
  • kun je werken met moderne software pakketten zoals AutoLine
  • heb je affiniteit met social media en online marketing;
  • Passie voor motorfietsen
  • ben je in bezit van een rijbewijs A.

Dit bieden wij jou
Wij bieden je een veelzijdige baan bij een informele organisatie met een aantrekkelijk salaris en volop mogelijkheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Spreekt de functie je aan en ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam, we nodigen je van harte uit te solliciteren door het uploaden van jouw CV en motivatiebrief.

 

MR Motoren bv

BMW Motorrad dealer regio Rotterdam

Van ’t Hoffstraat 21

2991 XP  BARENDRECHT

T: 010-2237860

E: directie@mrmotoren.nl

www.mrmotoren.nl