Sportieve sportmotoren

De sportieve sportmotoren van BMW kenmerken zich door de ultieme manoeuvreerbaarheid en motorprestaties. Zoekt u graag de grenzen op en klinkt de combinatie van grip en snelheid u als muziek in de oren? De verschillende type sportmotoren van BMW Motorrad leveren topprestaties zonder in te leveren op controle en veiligheid. U heeft bij ons de keuze uit een racemotor, een sport tourmotor of een superbike. Ervaar op uw eigen manier het gevoel wanneer het asfalt onder u door scheurt.

Waarom een sportieve motor kopen?

Waarom zou u kiezen voor een sportieve motor? De sportmotoren kenmerken zich door de verbeterde motorprestaties gericht op performance. Ze zien er sportiever uit en zijn ook op aerodynamisch vlak sterker dan de overige modellen, omdat ze zijn ontwikkeld om mee te racen op het circuit. Dit gaat uiteraard samen met hoge snelheden in het bochtwerk, daarom zitten er allerlei slimme technologie in de motoren die zorgen voor een hogere tractie. Ook bij het accelereren heeft dit zijn voordelen. Als laatst kan worden gezegd dat de sportieve motoren van BMW slimme machines waarbij vrijwel elk aspect slim wordt gemanaged. Ontdek onze sportieve modellen en kom eens langs voor een proefrit.

Racemotor BWW M 1000 RR

BMW Motorrad staat nooit stil en ontwikkelt de beste sportieve motoren voorzien van de nieuwste racetechnologie, geïnspireerd door de motorracesport. De lichte BMW M 1000 RR sportmotoren zijn gemaakt om snel te accelereren, hoge snelheden te halen en tegelijkertijd een hoge stabiliteit en grip te behouden voor ultieme controle. Voor de adrenalineliefhebbers en thrillseekers hebben we het M Competition Package waarmee u uw motor voorziet van motorsport performance-eisen. Hiermee haalt u het maximale uit de sportieve race motor van BMW Motorrad. De uitstraling van de motor omvat alleen de beste hightech materialen hoogwaardig afgewerkt met de welbekende kleuren van de BMW motorsport. Vraag een proefrit aan en ervaar de adembenemende prestaties van de sportieve BMW Motor.

Sport tour motor BMW R 1250 RS

Zoekt u een combinatie van een sportmotor, maar wilt u langere afstanden afleggen? Wellicht is de BMW sport tour motor iets voor u. Enerzijds gemaakt om te sprinten, anderzijds voor het sportief touren op hoge snelheid. Door de hoge koppel over het hele toerenbereik en zijn 136pk aan vermogen, biedt deze sportieve tourmotor u het ultieme rijplezier. Comfort staat centraal in de sportieve tourmotor waarbij rekening is gehouden met de aerodynamica. Als u lange afstanden op hogere snelheden af wilt leggen is de BMW R 1250 RS sport tour motor iets voor u.
R 1250 RS Sport - BMW Motorrad

Supersport motor BMW S 1000 RR

Wilt u nog een stapje verder gaan dan de BMW M 1000 RR sportmotor? Dan is de BMW superbike wellicht iets voor u. De BMW S 1000 RR is een revolutionaire superbike voorzien van de modernste racetechnologie├źn en race-intelligentie. Met zijn door 207pk ondersteunde raceprestaties en de beste Dynamic Traction Control, geeft deze supersport motor u het ultieme racegevoel. De optionele Pro rijmodus maakt deze superbike zelfs geschikt voor op het racecircuit. Voor adembenemende sprints en krachtig bochtwerk is deze supersport motor van BMW voor u de ultieme motor.
S 1000 RR Sport - BMW Motorrad